Victor & Robin Quizzend door de Zomer

Zoals bekend bij naasten sta ik al een paar jaar iedere woensdagavond te doen alsof ik een professionele quizmaster ben bij Café de Toeter. Met de grote boze horecalockdown zijn we (op niet onverdienstelijke wijze) online gegaan met een livestreampubquiz. Ik blij, café blij, quizzers blij.

Nu zijn we in de vakantieperiode aangekomen – van oudsher een wat slome periode voor de quiz – en wilden ‘the powers that be’ eigenlijk een zomerstop inlassen. Ik minder blij. Dusss, de crux van het verhaal: mijn teergeliefde brother from another mother Robin Sprang en ik dragen de quiz volledig met z’n tweeën de zomer door. Geen salaris voor ons, puur en alleen de inkomsten van de quiz zelf. Vet gezellig. Gaan we wat moois van maken.

Met andere woorden: elke woensdag om 20:00u de Grote Victor & Robin Quizzend door de Zomer Toeter Live Pubquiz. 3 uur lang bevragen je in zowel het Nederlands als het Engels over alles en nog wat, van de Aardappeleters tot het Zwanemeer, met mooie prrrrijzen in het verschiet.

Deelname is 12,50 per team, geen limiet aan het aantal deelnemers. Je kan vanuit huis meespelen, vanuit verschillende locaties, of gewoon vanuit Café de Toeter. Meer weten? www.victorenrobin.nl is nu ook een ding. Aanmelden kan via daar of via de website van het café.

Mocht je trouwens wel fan zijn van obscure trivia, maar er niet voor willen betalen: we hebben nu ook een Instagram-account. Victor en Robins Encyclopedie der Nutteloze Feiten. Elke dag een nieuw waardeloos stukje kennis voor je kiezen. Te vinden op www.instagram.com/victorenrobin

Een van onze wekelijkse quizzen. Allemaal terug te vinden op ons YouTube-kanaal.